Begin met het maken van de tabouleh. Kook de tabouleh volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat even afkoelen. Hak ondertussen de komkommer en munt fijn. Voeg de munt, komkommer en het sap van een halve limoen toe aan de tabouleh wanneer deze is afgekoeld.
Snijd en gril de groenten. Snijd de courgette en aubergine in halve maantjes en de sjalotten in vieren. Verhit een grillpan op hoog vuur en voeg een scheutje olie toe. Grill de courgette, aubergine en sjalot stukjes. Wanneer alles bijna klaar is, voeg je de tomaatjes toe en gril je ze 2 minuten mee.
Bak de gegrilde vega stukjes. Pak een andere pan erbij en bak de gegrilde vega stukjes volgens de instructies op de verpakking.
Maak ondertussen de feta topping. Hak de feta fijn en doe in een kleine kom. Voeg vervolgens de honing en verse oregano toe. Hussel zodat de smaken zich goed mengen.
Voeg alles bij elkaar. Voeg de gegrilde groenten en de gegrilde vega stukjes toe aan de tabouleh. Garneer met twee eetlepels van het feta mengsel. Smullen maar!
Notities
Wil je variëren met dit recept? Probeer het dan ook eens met vega shoarma en parel. couscous in plaats van tabouleh. Ook erg lekker!