100grkruidenboter à la Smelly Kitchen (zie link naar het recept in stap 1)
Instructies
Begin met het maken van de kruidenboter. Dit kun je doen door het recept voor het maken van de kruidenboter à la Smelly Kitchen te volgen. Maak gelijk extra veel; lang te bewaren en heerlijk op een stokbroodje!
Maak de langoustines schoon. Pak een snijplank en een scherp mes. Leg de langoustines een voor een op de plank, snij vanaf de kop richting de staart door midden en verwijder het darmkanaal. Mocht deze beschrijving niet duidelijk genoeg zijn, kijk dan eens naar deze video over hoe je langoustines schoonmaakt.
Verhit de bbq. Zorg ervoor dat de kolen goed aan zijn en de bbq flink fikt. Leg de langoustines erop met de schil naar beneden. Schep in elke langoustine wat van de kruidenboter met een klein lepeltje. Haal de langoustines zodra ze wit kleuren (na ongeveer +/- 2 minuten) van de bbq af. Smeer in met nog wat extra kruidenboter. Enjoy!